Dette har din virksomhed brug for

Skal du i gang med at starte din egen lille virksomhed? Det er en spændende tid, men der er også meget at tænke på. For hvad har du brug for, når du skal til at have din helt egen virksomhed? Find idéer og inspiration her.

Beslut dig for et virksomhedsnavn

Din virksomhed når ikke ret langt, hvis den ikke har et navn. Beslut dig for et navn, som du tænker er det helt rigtige i forhold til din virksomhed. Det kan være meget forskelligt, hvor kreativ du kan være. Det kommer an på, hvad din virksomhed sælger eller har af ydelser.

Lav et iøjnefaldende logo

Et logo er vigtigt for enhver virksomhed. Det er nemlig en af de måder, hvorpå dine kunder kan genkende din virksomhed. Hvis du eksempelvis ser Nikes logo på en bluse, så er det nok til, at du ved, hvilket firma den kommer fra. Forsøg derfor at få lavet et logo, som alle kan huske.

Find lokaler derhjemme eller ude i byen

Dernæst er det tid til at tænke over, om du kan klare dig med at have lokaler derhjemme, eller om du skal have lokaler ude i byen. Hvis du skal have lokaler ude i byen, kan du finde lokaler, som du kan leje eller købe alt efter, hvad du ønsker.

Kontorartiklerne skal på plads

Sidst men ikke mindst skal du have alle kontorartiklerne på plads. Det kan blandt andet være, at du har brug for en stempelpude samt en masse andre ting.