Socialdemokratiet logo

Logo og grafik – Socialdemokratiet

Logo og grafik | Socialdemokratiet

Kom godt i gang med at lave dine egne materialer. Se her hvordan du bruger logoer, farver, skrift typer og layout til at lave genkende lige materialer, der slår.

Her kan du finde Socialdemokratiets logoer og designmanual samt links til fotos af Socialdemokratiets folketingsmedlemmer i høj opløsning.

design- guide 2021 – Socialdemokratiet

Se her hvordan du bruger logoer, farver, skrift typer og layout til at lave genkende lige materialer, der slår igennem på gaden.

design – Socialdemokratiet

Socialdemokratiet gik til valg på at danne en bred regering. Det er nu lykkes i fællesskab med Venstre og Moderaterne. Danmark står som samfund over for …

Socialdemokratiet

Socialdemokratiet er et parti, der har rødder helt tilbage i forrige århundrede. Partiet blev stiftet i 1871 af Louis Pio, Harald Brix og Paul Geleff.

Sammen er vi stærkest

Partiets historie | Læs om Socialdemokratiets historie

Læs om Socialdemokratiets organisation, medarbejdere, principprogram og … i solidaritet med hinanden og de mål, vi som socialdemokrater er fælles om.

Socialdemokratiet er et parti, der har rødder helt tilbage i forrige århundrede. Partiet blev stiftet i 1871 af Louis Pio, Harald Brix og Paul Geleff. Formålet var at organisere den hastigt fremvoksende arbejderklasse på et socialistisk grundlag. Læs om, hvordan Socialdemokratiet blev dannet.

Partiet – Socialdemokratiet

Partiet

Socialdemokratiet, 1871-. Socialdemokratiet er et dansk politisk parti, stiftet 1871 af Louis Pio, Harald Brix og Paul Geleff … Socialdemokratiets logo.

Læs om Socialdemokratiets organisation, medarbejdere, principprogram og hovedbestyrelse.

Socialdemokratiet, 1871- – Danmarkshistorien.dk

Socialdemokratiet, 1871-

Socialdemokratiet er et politisk parti i Danmark, der bekender sig til den politiske ideologi demokratisk socialisme, ind i mellem betegnet som …

Socialdemokratiet – Wikipedia, den frie encyklopædi

Partibutikken

Keywords: socialdemokratiet logo, logo socialdemokratiet, socialdemokratiet logo png