Højeste skat i verden

Det danske skattetryk er igen verdens højeste – TV 2

29. okt. 2022 — Luxembourg har OECD’s højeste skattetryk efterfulgt af Sverige, Frankrig og Finland, mens Danmark ligger nummer fem. Det viser ny analyse fra …

Danmark ligger endnu engang øverst på listen over OECD-lande med det højeste skattetryk.

Flere lande slår Danmark i skattetryk | AE – Via Ritzau

Flere lande slår Danmark i skattetryk | AE – Arbejderbevægelsens Erhvervsråd

1. dec. 2022 — Skattetrykket i Danmark på 46,9 pct. er det højeste blandt OECD-landene i 2021. Danmark efterfølges af Frankrig, Østrig og Italien.

Danmark har det femtehøjeste skattetryk i OECD, viser en ny analyse fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd. Analysen korrigerer OECD’s tal for skattetrykket for en række standardforhold for at gøre tallene mere sammenlignelige på tværs af lande.

Danmark har OECD’s højeste skattetryk – CEPOS

Danmark har OECD’s højeste skattetryk

6. dec. 2018 — 1. Frankrig har et skattetryk på 46,2 procent. · 2. Danmark har et skattetryk på 46 procent. · 3. Belgien har et skattetryk på 44,6 procent. · 4.

Skattetrykket i Danmark på 46,9 pct. er det højeste blandt OECD-landene i 2021. Danmark efterfølges af Frankrig, Østrig og Italien.

Se top 10 over lande med høj skat | Indland – DR

Se top 10 over lande med høj skat | Indland | DR

7. dec. 2021 — »På den nye rangliste har Danmark igen indtaget førstepladsen, som det land med højest skattetryk i OECD. Vi lander i 2020 på et skattetryk på …

Frankrig er det land, hvor indbyggerne betaler mest i skat i forhold til landets indkomst. Danmark ligger nummer to.

Danmark har igen verdensrekorden … i skat

Danmark har igen verdensrekorden … i skat | www.euroinvestor.dk Nyheder – www.euroinvestor.dk

22. dec. 2021 — Danmark er igen verdensmestre i skat. Nye tal fra OECD viser, at Danmark har generobret førstepladsen, hvad angår skattetryk.

 

Danmark har igen verdens højeste skattetryk – Nye Borgerlige

Danmark har igen verdens højeste skattetryk | Nye Borgerlige

29. okt. 2022 — En række politikere siger, at Danmark har verdens højeste skattetryk, men den danske førsteplads skyldes regnskabstekniske skævheder, …

Nye tal fra OECD viser, at Danmark har generobret førstepladsen, hvad angår skattetryk. Med et skattetryk på 46,5 procent.

Økonomer: Dansk skattetryk er ikke verdens højeste – Politiken

29. okt. 2022 — Hvis man ser på OECD’s rå opgørelse af skattetrykket, så har Danmark det højeste skattetryk blandt de rige lande. Det tal snyder imidlertid, …

Skatteniveau i EU’s medlemslande – EU-Oplysningen

Skatteniveau i EU’s medlemslande / Folketingets EU-Oplysning

5. dec. 2022 — OECD kårer gang på gang Danmark til verdensmestre i høj skat, men vi er … mantraet igen og igen: Danmark har verdens højeste skattetryk.

EU-landenes samlede skatteniveau samt fordeling af skatter efter funktion og type.

Flere lande i OECD slår Danmark i skattetryk

Flere lande i OECD slår Danmark i skattetryk | Arbejderbevægelsens Erhvervsråd

Hvis man ser på OECD’s rå opgørelse af skattetrykket, så har Danmark det højeste skattetryk blandt de rige lande. Det tal snyder imidlertid, for der er nogle væsentlige forskelle mellem landenes skattesystemer og økonomier, som man skal tage højde for. Hvis man tager højde for, at modtagere af overførselsindkomster betaler skat i Danmark, og at en stigende del af danskernes indkomst kommer fra udlandet, så rykker vi et stykke ned ad ranglisten.

OECD kårer gang på gang Danmark til verdensmestre i høj skat, men vi er faktisk nummer 5 | Arbejderbevægelsens Erhvervsråd

OECD har udgivet nye tal for skattetrykket på tværs af lande, og igen i år ligger Danmark i front. Men OECD’s tal er misvisende. Hvis opgørelsen var retvisende, ville Danmark ligge på en femteplads og ikke en førsteplads. Samtidig skal man huske, at vi også får meget igen fra det offentlige.

Keywords: højeste skat i verden